Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland wordt het boek van Maxime officieel gepresenteerd. Maxime wordt best emotioneel over de onderwerpen die in het boek besproken worden, maar is ook erg trots. Uiteraard staat het werk niet stil en daarom moet er ook weer verder gebouwd worden aan het pension Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland gemist? Beton mixen gaat fout Bekijk deze video » ZenuwachtigOndanks het zware thema van het boek over de moeilijke puberteit van Maxime, waarin seksueel misbruik een aantal keren is voorgekomen, moet het toch een feestelijke dag worden. Zenuwachtig, maar trots houdt Maxime een emotioneel betoog ten overstaan van het Nederlandse journaille. HulptroepenDe volgende dag is de familie alweer vroeg uit de veren. Ze hebben inmiddels wat hulptroepen ingeschakeld om de deadline te kunnen halen. Naast het sloopwerk is het nu ook hoog tijd om na te denken over de inrichting. De familie mag eindelijk behang uitzoeken voor de verschillende kamers, een hoogtepunt natuurlijk vooral voor Martien. Bekijk ook Tina Nijkamp in RTL Boulevard: 'Seizoen Chateau Meiland heel erg saai' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland in de stress tijdens behangcursus: 'Gaat helemaal mis' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland wordt het boek van Maxime officieel gepresenteerd. Maxime wordt best emotioneel over de onderwerpen die in het boek besproken worden, maar is ook erg trots. Uiteraard staat het werk niet stil en daarom moet er ook weer verder gebouwd worden aan het pension

Zenuwachtig
Ondanks het zware thema van het boek over de moeilijke puberteit van Maxime, waarin seksueel misbruik een aantal keren is voorgekomen, moet het toch een feestelijke dag worden. Zenuwachtig, maar trots houdt Maxime een emotioneel betoog ten overstaan van het Nederlandse journaille.

Hulptroepen
De volgende dag is de familie alweer vroeg uit de veren. Ze hebben inmiddels wat hulptroepen ingeschakeld om de deadline te kunnen halen. Naast het sloopwerk is het nu ook hoog tijd om na te denken over de inrichting. De familie mag eindelijk behang uitzoeken voor de verschillende kamers, een hoogtepunt natuurlijk vooral voor Martien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV