Noa Vahle overstelpt met reacties vanwege deze foto's

Noa Vahle overstelpt met reacties vanwege deze foto's

<em>Noa Vahle</em> overstelpt met reacties vanwege deze foto's Noa Vahle heeft een aantal prachtige nieuwe foto's op haar Instagrampagina geplaatst en wordt werkelijk overladen met complimenten, ook van BN'ers. Zo zegt Irene Moors bijvoorbeeld 'Top foto's Noa' en ook Danielle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, is onder de indruk: 'Prachtig.' Topschaatster Suzanne Schulting zette er hartjes bij. De nieuwe foto's van Noa zie je hieronder. Bovenaan deze pagina geeft de sportverslaggeefster antwoord op de vraag of ze weleens botox gebruikt. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle) Bekijk ook Heren Vandaag Inside vuren botox-grap af op Noa Vahle: 'Daar beginnen we nog niet aan' Bekijk deze video » Patty Brard: 'Ik vind Tooske wel een type voor op de Playboy-cover' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Tuesday 13 June 2023 om 10:34

Noa Vahle heeft een aantal prachtige nieuwe foto's op haar Instagrampagina geplaatst en wordt werkelijk overladen met complimenten, ook van BN'ers. Zo zegt Irene Moors bijvoorbeeld 'Top foto's Noa' en ook Danielle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, is onder de indruk: 'Prachtig.' Topschaatster Suzanne Schulting zette er hartjes bij.

De nieuwe foto's van Noa zie je hieronder. Bovenaan deze pagina geeft de sportverslaggeefster antwoord op de vraag of ze weleens botox gebruikt.

Actuele video's

Meer actuele video's