Bijzonder in Lang Leve de Liefde: May May flirt met allerlei wezens

Bijzonder in Lang Leve de Liefde: May May flirt met allerlei wezens

Donderdag 15 juni 2023 om 11:51

In Lang Leve de Liefde nemen May May en Albert de bekende kaartjes door. Op de vraag 'hoe kan ik jou raken?' antwoordt May May positief over Albert, namelijk dat hij haar al heeft geraakt door zijn 'wezen'. Het gesprek neemt een bijzondere wending want May May bekent dat zij wel van flirten houdt met allerlei wezens: honden, katten, eenden...

Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde.

Bijzonder in <em>Lang Leve de Liefde</em>: May May flirt met allerlei wezens In Lang Leve de Liefde nemen May May en Albert de bekende kaartjes door. Op de vraag 'hoe kan ik jou raken?' antwoordt May May positief over Albert, namelijk dat hij haar al heeft geraakt door zijn 'wezen'. Het gesprek neemt een bijzondere wending want May May bekent dat zij wel van flirten houdt met allerlei wezens: honden, katten, eenden... Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Pijnlijk in Lang Leve de Liefde: voldoet Vishani's oogkleur wel aan Joys eisen? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Zou je intiem met mij willen zijn?' Bekijk deze video » Amber weigert een knuffel van Bart en vergelijkt hem met een hond (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's