Man (49) probeert hond te redden uit het water en verdrinkt in Den Bosch (video)

Man (49) probeert hond te redden uit het water en verdrinkt in Den Bosch (video)

Maandag 19 juni 2023 om 20:21

Man (49) probeert hond te redden uit het water en verdrinkt in <em>Den Bosch</em> (video) Een 49-jarige Bosschenaar is maandagmiddag verdronken toen hij probeerde zijn hond te redden uit het water in Den Bosch. VerdronkenDe hond is gered, maakte de politie bekend. Rond 17.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een man die het water in zou zijn gegaan en niet meer bovenkwam, meldt Hart van Nederland. De man kon niet meer gered worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bizar: monument voor overleden kankerpatiënten in Dronten vernield (video) Bekijk deze video » Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem Bekijk deze video » Heftige beelden: Auto scheurt uit garagebox in Nijmegen en schiet op agenten Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 49-jarige Bosschenaar is maandagmiddag verdronken toen hij probeerde zijn hond te redden uit het water in Den Bosch.

Verdronken
De hond is gered, maakte de politie bekend. Rond 17.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een man die het water in zou zijn gegaan en niet meer bovenkwam, meldt Hart van Nederland. De man kon niet meer gered worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's