Bizar: monument voor overleden kankerpatiënten in Dronten vernield (video)

Bizar: monument voor overleden kankerpatiënten in Dronten vernield (video)

Maandag 19 juni 2023 om 22:35

Bizar: monument voor <em>overleden kankerpatiënten</em> in Dronten vernield (video) In een bos in Dronten is een ere-monument voor overleden kankerpatiënten vernield. Het bos is een eerbetoon aan duizenden overledenen. HamerDe politie noemt het 'pure vernielzucht': bijna alle gedenkplaten voor overleden kankerpatiënten in Dronten zijn vernield. De glasplaten zijn vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag door iemand met een hamer kapot geslagen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video) Bekijk deze video » Man (49) probeert hond te redden uit het water en verdrinkt in Den Bosch (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ernstig ongeluk bij Coevorden, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een bos in Dronten is een ere-monument voor overleden kankerpatiënten vernield. Het bos is een eerbetoon aan duizenden overledenen.

Hamer
De politie noemt het 'pure vernielzucht': bijna alle gedenkplaten voor overleden kankerpatiënten in Dronten zijn vernield. De glasplaten zijn vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag door iemand met een hamer kapot geslagen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's