Emotionele Lieke Martens blikt terug op Spaanse bruiloft: 'Krijg weer tranen in mijn ogen'

Emotionele Lieke Martens blikt terug op Spaanse bruiloft: 'Krijg weer tranen in mijn ogen'

Woensdag 21 juni 2023 om 17:23

Lieke Martens deelt in gesprek met RTL Boulevard de bijzondere ervaring van haar bruiloft eerder deze maand met haar grote liefde Benjamin van Leer. Op de grote dag zorgt Liekes zusje voor een verrassing door te zingen, wat de voetbalster als zeer speciaal en emotioneel ervaart.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Lieke Martens</em> blikt terug op <em>Spaanse bruiloft</em>: 'Krijg weer tranen in mijn ogen' Lieke Martens deelt in gesprek met RTL Boulevard de bijzondere ervaring van haar bruiloft eerder deze maand met haar grote liefde Benjamin van Leer. Op de grote dag zorgt Liekes zusje voor een verrassing door te zingen, wat de voetbalster als zeer speciaal en emotioneel ervaart. Tekst gaat verder onder de video. Verrast door zusjeMartens vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat ze haar bruiloft als "heel mooi" heeft ervaren. De 30-jarige voetbalster werd tijdens de ceremonie weggegeven door haar vader en verrast door een optreden van haar zusje. Ze zegt: "Ik ben echt supertrots op haar dat ze dat heeft gedaan, het is ook gefilmd. Als ik er nu naar kijk, krijg ik weer tranen in mijn ogen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lieke Martens trouwt in Malaga met Benjamin: bekijk de beelden (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Lieke Martens blikt terug op Spaanse bruiloft: 'Krijg weer tranen in mijn ogen'

Verrast door zusje
Martens vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat ze haar bruiloft als "heel mooi" heeft ervaren. De 30-jarige voetbalster werd tijdens de ceremonie weggegeven door haar vader en verrast door een optreden van haar zusje. Ze zegt: "Ik ben echt supertrots op haar dat ze dat heeft gedaan, het is ook gefilmd. Als ik er nu naar kijk, krijg ik weer tranen in mijn ogen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's