Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Vissaus waarbij van vis elk spoor ontbreekt

Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Vissaus waarbij van vis elk spoor ontbreekt

Dinsdag in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Vissaus waarbij van vis elk spoor ontbreekt Vorige keer in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Op dinsdag 27 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over vissaus: saus, niet per se voor op de vis, wel ervan gemaakt. Hoe, is alleen de vraag. Van licht- tot donkerbruin: vele flesjes zijn er te vinden in het wokschap. Allemaal gevuld met kraakhelder vocht, waarbij van vis elk spoor ontbreekt. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven de Hart van Nederland-video over het mysterie rondom de duizenden aangespoelde dode visjes op strand in Vlissingen. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bekijk deze video » Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Vissaus waarbij van vis elk spoor ontbreekt

Vorige keer in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan?

Op dinsdag 27 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over vissaus: saus, niet per se voor op de vis, wel ervan gemaakt. Hoe, is alleen de vraag. Van licht- tot donkerbruin: vele flesjes zijn er te vinden in het wokschap. Allemaal gevuld met kraakhelder vocht, waarbij van vis elk spoor ontbreekt. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven de Hart van Nederland-video over het mysterie rondom de duizenden aangespoelde dode visjes op strand in Vlissingen.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV