Hart van Nederland: 54-jarige man in Amsterdam-Noord in gezicht gestoken

Hart van Nederland: 54-jarige man in Amsterdam-Noord in gezicht gestoken

Maandag 26 juni 2023 om 16:33

Een 27-jarige man is rond 12:45 uur in Amsterdam-Noord in zijn gezicht gestoken. De politie heeft een 54-jarige verdachte aangehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert buiten levensgevaar, volgens een woordvoerder van de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: 54-jarige man in <em>Amsterdam-Noord</em> in gezicht gestoken Een 27-jarige man is rond 12:45 uur in Amsterdam-Noord in zijn gezicht gestoken. De politie heeft een 54-jarige verdachte aangehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert buiten levensgevaar, volgens een woordvoerder van de politie. Tekst gaat verder onder de video. SteekpartijHet slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld werd voor zijn verwonding. Kort na de steekpartij kon de politie een 54-jarige verdachte aanhouden in de nabijheid van de plaats delict. Bij zijn aanhouding werd het vermoedelijke steekwapen in zijn bezit aangetroffen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel prijst 'rugzakheld' steekpartij Annecy: 'Koelbloedig en dapper' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Steekpartij
Het slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld werd voor zijn verwonding. Kort na de steekpartij kon de politie een 54-jarige verdachte aanhouden in de nabijheid van de plaats delict. Bij zijn aanhouding werd het vermoedelijke steekwapen in zijn bezit aangetroffen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's