Emotioneel: stille tocht voor doodgestoken AH-medewerker Antoneta (video)

Emotioneel: stille tocht voor doodgestoken AH-medewerker Antoneta (video)

Woensdag 28 juni 2023 om 22:44

Video: bloemenzee bij Haagse Albert Heijn voor doodgestoken Antoneta

Woensdagavond werd er een stille tocht gelopen voor Antoneta. De jonge vrouw werd een week geleden zinloos neergestoken tijdens haar dienst bij de lokale supermarkt in Den Haag.

De tocht
Honderden mensen waren afgekomen op de stille tocht. Veel oud-collega's, maar ook mensen uit de buurt en bestuurders. De Albert Heijn aan de Turfmarkt is het eindpunt van de stille tocht die twintig minuten eerder startte op de Laan van Reagan en Gorbatsjov.

Jamel L.
De opgepakte verdachte Jamel L. heeft een lang verleden met geweldsdelicten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en op Curaçao. Volgens specialisten moet hij langdurige psychologische begeleiding krijgen. Toch werd een opgelegde tbs-behandeling nooit uitgevoerd.

Wilders
Eerder op de dag kwam Geert Wilders al bloemen leggen bij de Albert Heijn om de jonge vrouw te herdenken. Hij sprak over de blunders die begaan zijn voorafgaand aan het incident: "Het is natuurlijk verschrikkelijk dat iemand van 36, die hier binnen werkt, ’s ochtends vroeg naar haar werk gaat en wordt doodgestoken. Dat is verschrikkelijk.”

Emotioneel: stille tocht voor doodgestoken <em>AH-medewerker</em> Antoneta (video) Video: bloemenzee bij Haagse Albert Heijn voor doodgestoken Antoneta Woensdagavond werd er een stille tocht gelopen voor Antoneta. De jonge vrouw werd een week geleden zinloos neergestoken tijdens haar dienst bij de lokale supermarkt in Den Haag. De tochtHonderden mensen waren afgekomen op de stille tocht. Veel oud-collega's, maar ook mensen uit de buurt en bestuurders. De Albert Heijn aan de Turfmarkt is het eindpunt van de stille tocht die twintig minuten eerder startte op de Laan van Reagan en Gorbatsjov. Jamel L.De opgepakte verdachte Jamel L. heeft een lang verleden met geweldsdelicten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en op Curaçao. Volgens specialisten moet hij langdurige psychologische begeleiding krijgen. Toch werd een opgelegde tbs-behandeling nooit uitgevoerd. WildersEerder op de dag kwam Geert Wilders al bloemen leggen bij de Albert Heijn om de jonge vrouw te herdenken. Hij sprak over de blunders die begaan zijn voorafgaand aan het incident: "Het is natuurlijk verschrikkelijk dat iemand van 36, die hier binnen werkt, ’s ochtends vroeg naar haar werk gaat en wordt doodgestoken. Dat is verschrikkelijk.” Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steekpartij supermarkt Den Haag: persoon overleden en agent gewond (video) Bekijk deze video » Zien: slachtoffer dodelijk steekincident Den Haag blijkt 36-jarige medewerkster Albert Heijn Bekijk deze video » RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Emotioneel: stille tocht voor doodgestoken AH-medewerker Antoneta (video)

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's