Video: bloemenzee bij Haagse Albert Heijn voor doodgestoken Antoneta (36)

Video: bloemenzee bij Haagse Albert Heijn voor doodgestoken Antoneta (36)

Vrijdag 23 juni 2023 om 22:02

Video: bloemenzee bij Haagse Albert Heijn voor <em>doodgestoken</em> Antoneta (36) Het slachtoffer van de steekpartij in de Albert Heijn aan de Turfmarkt in Den Haag is de 36-jarige Antoneta Gjokja. Mensen hebben als eerbetoon massaal bloemen neergelegd bij het filiaal waar ze werkte. Omroep West laat weten dat Antoneta oorspronkelijk uit Roemenië komt, maar al vanaf 2017 in Den Haag werkt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan Bekijk deze video » HEFTIG: drie orka's vallen Nederlandse zeilers aan in Straat van Gibraltar (video) Bekijk deze video » PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video) Bekijk deze video » Verbijstering op Radio 538: ondanks controverse wordt Marco Borsato weer gedraaid Bekijk deze video »
Nieuws :

Het slachtoffer van de steekpartij in de Albert Heijn aan de Turfmarkt in Den Haag is de 36-jarige Antoneta Gjokja. Mensen hebben als eerbetoon massaal bloemen neergelegd bij het filiaal waar ze werkte. Omroep West laat weten dat Antoneta oorspronkelijk uit Roemenië komt, maar al vanaf 2017 in Den Haag werkt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's