Zien: Marcel van Roosmalen’s rijexamen-trauma's keren terug!

Zien: Marcel van Roosmalen’s rijexamen-trauma's keren terug!

Donderdag 29 juni 2023 om 00:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Het gaat Marcel van Roosmalen waarschijnlijk nooit lukken om een auto te besturen. Marcel heeft al vaak zijn afschuw uitgesproken over de rijexamens. En nu steekt hij rapper Ronnie Flex een hart onder de riem. De rapper is namelijk voor de vierde keer gezakt voor zijn theorie-examen en dat gevoel kent Marcel maar al te goed.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Zien: <em>Marcel van Roosmalen’s</em> rijexamen-trauma's keren terug! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Het gaat Marcel van Roosmalen waarschijnlijk nooit lukken om een auto te besturen. Marcel heeft al vaak zijn afschuw uitgesproken over de rijexamens. En nu steekt hij rapper Ronnie Flex een hart onder de riem. De rapper is namelijk voor de vierde keer gezakt voor zijn theorie-examen en dat gevoel kent Marcel maar al te goed. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video » Vanavond Angela de Jong bij Marcel & Gijs op verzoek van Youp van 't Hek? Bekijk deze video » Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Stel: Angela de Jong komt Peter Gillis tegen, wat dan? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Marcel & Gijs: wat was er niet goed aan de catering van dinsdag? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Marcel van Roosmalen’s rijexamen-trauma's keren terug!

Actuele video's

Meer actuele video's