Bekijk hier de eerste commerciële ruimtevlucht!

Bekijk hier de eerste commerciële ruimtevlucht!

Donderdag 29 juni 2023 om 18:57

Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers

Na het drama van de Titan onderzeeër, is het fijn om te zien dat technologie toch vooruit blijft gaan. Miljonair Richard Branson creëerde met zijn bedrijf Virgin Galactic, de eerste commerciële raket. Deze raket kan 'toeristen' het randje van de ruimte laten zien.

Paar seconden
Voor een bedrag van 450.000 Amerikaanse dollars zit je aan boord van deze raket. De passagiers zijn jammer genoeg maar een paar seconden daadwerkelijk in de ruimte. Daarna gaat de raket alweer terug naar aarde voor de landing. De eerste reis was donderdagavond mee te maken via livestreams.

Passagiers
Voor de eerste ruimtevlucht, genaamd Galactic 01, zaten vooral wetenschappers en technici aan boord, onder wie leden van de Italiaanse luchtmacht. Ze voerden tijdens de vlucht korte wetenschappelijke experimenten uit naar onder meer de effecten van microzwaartekracht. Branson zelf ging al eerder naar de ruimte in zijn eigen raket. Bekijk die video hieronder.

Bekijk de eerste commerciële spaceflight hieronder.

Bekijk hier de eerste commerciële <em>ruimtevlucht!</em> Delen onderzeeër 'Titan' gevonden, ontploffing reden van dood passagiers Na het drama van de Titan onderzeeër, is het fijn om te zien dat technologie toch vooruit blijft gaan. Miljonair Richard Branson creëerde met zijn bedrijf Virgin Galactic, de eerste commerciële raket. Deze raket kan 'toeristen' het randje van de ruimte laten zien. Paar secondenVoor een bedrag van 450.000 Amerikaanse dollars zit je aan boord van deze raket. De passagiers zijn jammer genoeg maar een paar seconden daadwerkelijk in de ruimte. Daarna gaat de raket alweer terug naar aarde voor de landing. De eerste reis was donderdagavond mee te maken via livestreams. PassagiersVoor de eerste ruimtevlucht, genaamd Galactic 01, zaten vooral wetenschappers en technici aan boord, onder wie leden van de Italiaanse luchtmacht. Ze voerden tijdens de vlucht korte wetenschappelijke experimenten uit naar onder meer de effecten van microzwaartekracht. Branson zelf ging al eerder naar de ruimte in zijn eigen raket. Bekijk die video hieronder. Bekijk de eerste commerciële spaceflight hieronder. Bekijk ook Vermiste Titanic-onderzeeër: dit zijn de 5 passagiers (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan Bekijk deze video » Breaking: 'Brokstukken gevonden in zoektocht Oceangate onderzeeër!' Bekijk deze video » Titanic-regisseur ziet overeenkomsten tussen de Titanic en de Titan, 'heel eng!' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Titanic-regisseur waarschuwde dat duikboot Titan onveilig is (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier de eerste commerciële ruimtevlucht!

Actuele video's

Meer actuele video's