Hart van Nederland: jong meisje gewond na aanrijding in Roosendaal (video)

Hart van Nederland: jong meisje gewond na aanrijding in Roosendaal (video)

Vrijdag 30 juni 2023 om 21:36

<em>Hart van Nederland</em>: jong meisje gewond na aanrijding in Roosendaal (video) Een jong meisje op een fiets is vrijdagavond aangereden door een auto in Roosendaal. Het ongeval gebeurde iets voor 19.00 uur, meldt Hart van Nederland. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Weerbericht weekend: zaterdag veel regen, zondag stevige wind (video) Bekijk deze video » Video: prinses Alexia kondigt tussenjaar aan en steunt bedreigde zus Amalia Bekijk deze video » Zien: arrestatieteam valt woning Enschede binnen na steekincident (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een jong meisje op een fiets is vrijdagavond aangereden door een auto in Roosendaal. Het ongeval gebeurde iets voor 19.00 uur, meldt Hart van Nederland. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's