Zien: Jeroen van der Boom over André Hazes en zijn muziekkeuze

Zien: Jeroen van der Boom over André Hazes en zijn muziekkeuze

Zien: <em>Jeroen van der Boom</em> over <em>André Hazes</em> en zijn muziekkeuze Ook Jeroen van der Boom laat zich uit over de mogelijke keuze van André Hazes. Hij denkt dat de zanger juist een goede keuze heeft gemaakt. Als je het maar meent""Weet je, je moet er niet in gaan staan van: als de mensen niet willen komen, dan moeten ze maar niet komen", zegt hij tegen Shownieuws. "Dat zeg ik ook, dat is niet slim. Maar die komen vanzelf. Als je er maar achter blijft staan, als je het maar meent. En als dit is wat hij wil doen, dan moet hij dat doen. (…) Ik vind het een goede keuze." Je ziet zijn uitspraken in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook In de volgende Holland zingt Hazes: 'Alleen artiesten die het echt willen' Bekijk deze video » Ruben Nicolai over BN'ers in nieuwe The Masked Singer: "Om je vingers bij af te likken" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 14:00

Ook Jeroen van der Boom laat zich uit over de mogelijke keuze van André Hazes. Hij denkt dat de zanger juist een goede keuze heeft gemaakt.

Als je het maar meent"
"Weet je, je moet er niet in gaan staan van: als de mensen niet willen komen, dan moeten ze maar niet komen", zegt hij tegen Shownieuws. "Dat zeg ik ook, dat is niet slim. Maar die komen vanzelf. Als je er maar achter blijft staan, als je het maar meent. En als dit is wat hij wil doen, dan moet hij dat doen. (…) Ik vind het een goede keuze."

Je ziet zijn uitspraken in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's