Eus over Marcel & Gijs: "Je moest niet vijf avonden achter elkaar kijken"

Eus over Marcel & Gijs: "Je moest niet vijf avonden achter elkaar kijken"

Eus over <em>Marcel &amp; Gijs</em>: &quot;Je moest niet vijf avonden achter elkaar kijken&quot; Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023 Gisteren ging een nieuw seizoen van de SBS6-talkshow De Oranjezomer van start, deze keer is Hélène Hendriks de vaste presentatrice. Özcan Akyol zit ook de hele week aan tafel en neemt samen met de anderen het nieuws van de dag door. In de eerste aflevering laat hij weten wat hij van de talkshow Marcel & Gijs vond: "Je moest niet vijf avonden achter elkaar kijken, dan werd het teveel." De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Start De Oranjezomer: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks over De Oranjezomer: 'Wilfred, Johan en René zijn onvervangbaar' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 08:52

Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023

Gisteren ging een nieuw seizoen van de SBS6-talkshow De Oranjezomer van start, deze keer is Hélène Hendriks de vaste presentatrice. Özcan Akyol zit ook de hele week aan tafel en neemt samen met de anderen het nieuws van de dag door. In de eerste aflevering laat hij weten wat hij van de talkshow Marcel & Gijs vond: "Je moest niet vijf avonden achter elkaar kijken, dan werd het teveel."

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's