Awkward: Roger Federer staat er klungelig bij tijdens Coldplay-optreden

Awkward: Roger Federer staat er klungelig bij tijdens Coldplay-optreden

Awkward: <em>Roger Federer</em> staat er klungelig bij tijdens <em>Coldplay</em>-optreden Anouk Smulders heeft het bij Shownieuws over Roger Federer. Sinds hij is gestopt met tennissen, duikt hij overal op. Hij is enorm aan het genieten, laat Anouk weten. De ex-tenniser mocht laatst zelfs een bandlid zijn van Coldplay. Bekijk de beelden hierboven. KlungeligAan de Shownieuws-tafel lachen ze een beetje om Roger zijn voorkomen. Hij staat er maar klungelig bij tijdens het schudden van het instrument in zijn rechterhand. Zie de beelden hierboven en oordeel zelf. Bekijk ook Video: Roger Federer en Rafael Nadal in tranen na laatste tenniswedstrijd Bekijk deze video » Zien: Prinses Catherine en Roger Federer tennissen samen Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 11:50

Anouk Smulders heeft het bij Shownieuws over Roger Federer. Sinds hij is gestopt met tennissen, duikt hij overal op. Hij is enorm aan het genieten, laat Anouk weten. De ex-tenniser mocht laatst zelfs een bandlid zijn van Coldplay. Bekijk de beelden hierboven.

Klungelig
Aan de Shownieuws-tafel lachen ze een beetje om Roger zijn voorkomen. Hij staat er maar klungelig bij tijdens het schudden van het instrument in zijn rechterhand. Zie de beelden hierboven en oordeel zelf.

Actuele video's

Meer actuele video's