Patty Brard over spelshow Lettrix: "Is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe"

Patty Brard over spelshow Lettrix: "Is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe"

Patty Brard over spelshow <em>Lettrix</em>: &quot;Is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe&quot; Lettrix gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv en KIJK.nl. Patrick Martens en Dyantha Brooks zijn de presentatoren van het nieuwe SBS6-programma Lettrix. Patty Brard mocht te gast zijn maar ze is eigenlijk helemaal niet goed in woordspelletjes: "Dit is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe." Wel vindt de brunette het een gezellig spel. Bekijk de video met Patty hieronder. Het nieuwe spelprogramma Lettrix is vanaf maandag 3 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Lettrix terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Patrick Martens over nieuwe quiz Lettrix: 'Leukste spelprogramma op tv' (video) Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard over spelshow Lettrix: "Is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe"
Dinsdag 4 juli 2023 om 11:03

Lettrix gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Patrick Martens en Dyantha Brooks zijn de presentatoren van het nieuwe SBS6-programma Lettrix. Patty Brard mocht te gast zijn maar ze is eigenlijk helemaal niet goed in woordspelletjes: "Dit is de laatste keer dat ik aan een spel meedoe." Wel vindt de brunette het een gezellig spel. Bekijk de video met Patty hieronder.

Het nieuwe spelprogramma Lettrix is vanaf maandag 3 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Lettrix terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's