Nieuwe woordquiz Lettrix start maandag 3 juli bij SBS6 met BN’ers

Nieuwe woordquiz Lettrix start maandag 3 juli bij SBS6 met BN’ers
Patty Brard vs. Gers Pardoel

Kijktip :

Vanaf maandag 3 juli kun je bij SBS6 kijken naar een nieuwe spelshow genaamd Lettrix. In de quiz laten in eerste instantie bekende Nederlanders zien hoe goed ze kunnen toveren met woorden, daarna gaan onbekende Nederlanders de uitdaging aan.

Lettrix gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Patrick Martens en Dyantha Brooks
Elke aflevering spelen twee kandidaten in verschillende rondes tegen elkaar. Ze moeten in de studio woorden maken met enorme virtuele letters van drie meter hoog. De speler die na drie rondes de meeste punten heeft mag door naar de finale om geld te verdienen. De presentatie is wisselend in handen van Patrick Martens en Dyantha Brooks.

Welke BN’er wint?
In de grote finale moeten in zeventig seconden zes woorden worden gemaakt, de eerste en laatste letter worden gegeven, het vijfletterwoord moet steeds langer worden. Als het tienletterwoord wordt gemaakt wint de kandidaat 2500 euro en mag diegene naar de volgende aflevering. Patty Brard start op maandag 3 juli tegen Gers Pardoel, vervolgens doen ook Hannelore Zwitserlood, Tanja Jess, Thomas Berge en Victor Abeln mee. De winnaar van de BN’ers neemt het na een week op maandag op tegen een onbekende Nederlander en dan gaat de strijd verder…

Het nieuwe spelprogramma Lettrix is vanaf maandag 3 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Lettrix terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's