Hart van Nederland: brandweer redt gezin uit drijvende auto in Oldenzaal

Hart van Nederland: brandweer redt gezin uit drijvende auto in Oldenzaal

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt gezin uit <em>drijvende</em> auto in <em>Oldenzaal</em> Door wateroverlast in het Overijsselse Oldenzaal had de brandweer haar handen vol. Zij moest onder andere een gezin redden uit een drijvende auto. Een volwassene reed met twee kinderen in de auto onder een tunnel door maar dat mislukte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer Bekijk deze video » Video: Onbekend lichaam aangetroffen in Noordzee bij Terschelling Bekijk deze video » Grote brand in woonboerderij Haren door blikseminslag (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 9 juli 2023 om 21:12

Door wateroverlast in het Overijsselse Oldenzaal had de brandweer haar handen vol. Zij moest onder andere een gezin redden uit een drijvende auto. Een volwassene reed met twee kinderen in de auto onder een tunnel door maar dat mislukte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's