Een Jaar Van Je Leven: Wendy in shock als Babette haar weg wil stemmen

Een Jaar Van Je Leven: Wendy in shock als Babette haar weg wil stemmen

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Wendy in shock als Babette haar weg wil stemmen Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen In Een Jaar Van Je Leven weet Wendy niet wat ze hoort. Ze krijgt via via het bericht mee dat Babette en Zoë erover denken om haar naar huis te sturen. Wendy gelooft haar oren niet, maar in een ander gesprek van haar ‘vriendin’ Babette met Marciano is te horen dat Babette inderdaad snode plannen smeedt. Haar stem op Wendy is onder meer tactisch… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik Bekijk deze video » Moraima in Een Jaar Van Je Leven: ‘Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?’ Bekijk deze video »
Maandag 10 juli 2023 om 14:43

Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen

In Een Jaar Van Je Leven weet Wendy niet wat ze hoort. Ze krijgt via via het bericht mee dat Babette en Zoë erover denken om haar naar huis te sturen. Wendy gelooft haar oren niet, maar in een ander gesprek van haar ‘vriendin’ Babette met Marciano is te horen dat Babette inderdaad snode plannen smeedt. Haar stem op Wendy is onder meer tactisch…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's