Moraima in Een Jaar Van Je Leven: ‘Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?’

Moraima in Een Jaar Van Je Leven: ‘Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?’

Moraima in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?’ Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) In Een Jaar Van Je Leven is er weer eens een discussie tussen Moraima en Erik. Erik ligt te luieren, als Moraima de confrontatie zoekt. “Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?” Vervolgens barst er in razend tempo een discussie los, eerst over de vermeende boosheid van Erik, dan over honger en vervolgens over communicatie… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen' Bekijk deze video » Snode plannen in Een Jaar Van Je Leven: Marciano en Janet willen Zoë wegstemmen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik Bekijk deze video »
Vrijdag 7 juli 2023 om 16:32

Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video)

In Een Jaar Van Je Leven is er weer eens een discussie tussen Moraima en Erik. Erik ligt te luieren, als Moraima de confrontatie zoekt. “Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?” Vervolgens barst er in razend tempo een discussie los, eerst over de vermeende boosheid van Erik, dan over honger en vervolgens over communicatie…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's