Zien: Politie ontruimt bioscoop in Maastricht (video)

Zien: Politie ontruimt bioscoop in Maastricht (video)

Maandag 10 juli 2023 om 19:26

Bekijk de beelden: Wolf doodgeschoten na aanval op schapenboer in Wapse

De politie heeft maandagavond de Pathé-bioscoop in Maastricht ontruimd na een bommelding. In verband met het incident is de Maastunnel afgesloten voor het verkeer. Agenten lopen bij de bioscoop in kogelvrije vesten rond. Ook is de brandweer opgeroepen om de politie te assisteren. In de bioscoop waren zo'n 50 bezoekers aanwezig. Specialisten van de politie zijn aanwezig voor onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien: Politie ontruimt bioscoop in <em>Maastricht</em> (video) Bekijk de beelden: Wolf doodgeschoten na aanval op schapenboer in Wapse De politie heeft maandagavond de Pathé-bioscoop in Maastricht ontruimd na een bommelding. In verband met het incident is de Maastunnel afgesloten voor het verkeer. Agenten lopen bij de bioscoop in kogelvrije vesten rond. Ook is de brandweer opgeroepen om de politie te assisteren. In de bioscoop waren zo'n 50 bezoekers aanwezig. Specialisten van de politie zijn aanwezig voor onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Grote brand in woonboerderij Haren door blikseminslag (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt gezin uit drijvende auto in Oldenzaal Bekijk deze video » ZIEN: zomerse buien zorgen in Zwolle voor onbegaanbare wegen Bekijk deze video » Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen' Bekijk deze video » Fractievoorzitters over vertrek Mark Rutte: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk' Bekijk deze video » 13 jaar Rutte: bekijk hier de reacties op straat na het vertrek van Rutte uit de politiek Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's