13 jaar Rutte: bekijk hier de reacties op straat na het vertrek van Rutte uit de politiek

13 jaar Rutte: bekijk hier de reacties op straat na het vertrek van Rutte uit de politiek

Maandag 10 juli 2023 om 22:00

Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring

Het is het einde van een tijdperk. Premier Rutte stopt met politiek bedrijven en doet daarom niet meer mee aan de nieuwe Tweede Kamer verkiezingen. De reacties in de media zijn verdeeld. Veel mensen vinden het tijd voor een frisse wind. Andere maken zich zorgen over wie er voor in de plaats komt. Wat vinden de mensen op straat van het vertrek van Rutte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

13 jaar <em>Rutte</em>: bekijk hier de reacties op straat na het vertrek van <em>Rutte</em> uit de politiek Breaking! Mark Rutte stopt als leider VVD en verlaat politiek, bekijk zijn verklaring Het is het einde van een tijdperk. Premier Rutte stopt met politiek bedrijven en doet daarom niet meer mee aan de nieuwe Tweede Kamer verkiezingen. De reacties in de media zijn verdeeld. Veel mensen vinden het tijd voor een frisse wind. Andere maken zich zorgen over wie er voor in de plaats komt. Wat vinden de mensen op straat van het vertrek van Rutte. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Merel Ek over vertrek premier Mark Rutte: 'Niemand had dit zien aankomen' Bekijk deze video » Geert Wilders opvallend lovend: ‘Als oud-mentor een buiging voor Mark Rutte’ Bekijk deze video » Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Bekijk deze video » Mark Rutte gaat de pers missen: 'Wacht nou, ik ben met m'n speech bezig' (video) Bekijk deze video » Fractievoorzitters over vertrek Mark Rutte: 'verbijstering' en 'einde van een tijdperk' Bekijk deze video » Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen' Bekijk deze video » Thierry Baudet onthult: ‘Mark Rutte en ik delen al jaren dezelfde grote liefde’ Bekijk deze video » 13 jaar Rutte: Mark Rutte zwaait af en laat hoogte en diepte punten achter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's