Wordt dit onze sogfestival act? YouTubers De Bankzitters willen meedoen aan het Songfestival!

Wordt dit onze sogfestival act? YouTubers De Bankzitters willen meedoen aan het Songfestival!

Dinsdag 11 juli 2023 om 21:00

Zien: waar in Zweden gaat het Songfestival plaatsvinden? (video)

Deze YouTubers willen meegaan doen aan aan het songfestival. De Bankzitters zijn in 2017 begonnen met het maken van video's voor YouTube. De groep bestaat uit vijf leden, Matthyas Het Lam, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Robbie van de Graaf en Milo ter Reegen. De YouTubers waren eerst vooral populair door hun gamevideo's.

Muziek
De jongens zijn sinds hun succes op YouTube ook muziek gaan maken. In 2021 kwam de eerste single Stapelgek van *de Bankzitters *uit. De groep won het jaar daarna een Zapp Award voor de single. Verder zijn de YouTubers bekend van de liedjes Is dat nou echt? en Fantastico met Dries Roelvink.

Afas Live
De Bankzitters staan op 13 januari voor het eerst in AFAS Live. De YouTubers kunnen hun muzikale succes bijna niet geloven. Eerder dit jaar gaf de groep al een concert in TivoliVredenburg. Zal het songfestival nu hun volgende uitdaging zijn? En heeft Nederland net zoveel vertrouwen in hun muzikale talenten?

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Wordt dit onze sogfestival act? YouTubers <em>De Bankzitters</em> willen meedoen aan het Songfestival! Zien: waar in Zweden gaat het Songfestival plaatsvinden? (video) Deze YouTubers willen meegaan doen aan aan het songfestival. De Bankzitters zijn in 2017 begonnen met het maken van video's voor YouTube. De groep bestaat uit vijf leden, Matthyas Het Lam, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Robbie van de Graaf en Milo ter Reegen. De YouTubers waren eerst vooral populair door hun gamevideo's. MuziekDe jongens zijn sinds hun succes op YouTube ook muziek gaan maken. In 2021 kwam de eerste single Stapelgek van *de Bankzitters *uit. De groep won het jaar daarna een Zapp Award voor de single. Verder zijn de YouTubers bekend van de liedjes Is dat nou echt? en Fantastico met Dries Roelvink. Afas LiveDe Bankzitters staan op 13 januari voor het eerst in AFAS Live. De YouTubers kunnen hun muzikale succes bijna niet geloven. Eerder dit jaar gaf de groep al een concert in TivoliVredenburg. Zal het songfestival nu hun volgende uitdaging zijn? En heeft Nederland net zoveel vertrouwen in hun muzikale talenten? Näytä tämä julkaisu Instagramissa Henkilön Bankzitters (@bankzitters) jakama julkaisu Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Loreen (Zweden) wint Eurovisie Songfestival 2023 in Liverpool (video) Bekijk deze video » Zien: bekijk spectaculaire pauzeact Eurovisie Songfestival met o.a. Duncan Laurence (video) Bekijk deze video » Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Zien: Loreen zegt geen 'nee' tegen derde keer meedoen aan Songfestival Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Niels en Jeroen kraken Songfestival-inzendingen af Bekijk deze video » Loreen beschuldigd van plagiaat: Tattoo lijkt heel erg op deze liedjes (video) Bekijk deze video » Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video) Bekijk deze video » Amsterdam Diner wederom een groot succes: 'Fijnste feestje van het jaar' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wordt dit onze sogfestival act? YouTubers De Bankzitters willen meedoen aan het Songfestival!

Actuele video's

Meer actuele video's