Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 2, vanaf 27 juli op Netflix

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 2, vanaf 27 juli op Netflix

Donderdag 13 juli 2023 om 16:21

Het derde seizoen van The Witcher is nu gestart op Netflix, met de eerste vijf afleveringen beschikbaar om te bekijken. Op 27 juli zullen de overige drie afleveringen worden uitgebracht, waarmee het nieuwe seizoen in totaal uit acht afleveringen bestaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van <em>The Witcher</em> volume 2, vanaf 27 juli op <em>Netflix</em> Het derde seizoen van The Witcher is nu gestart op Netflix, met de eerste vijf afleveringen beschikbaar om te bekijken. Op 27 juli zullen de overige drie afleveringen worden uitgebracht, waarmee het nieuwe seizoen in totaal uit acht afleveringen bestaat. Tekst gaat verder onder de video. Lees ook de eerste indruk recensie van The Witcher seizoen 3. The Witcher seizoen 3Yennefer begeleidt Ciri naar Aretuza, waar ze haar magische training zal ondergaan. Echter, het wordt steeds duidelijker dat zowel heersers, magiërs als gevaarlijke wezens het op Ciri gemunt hebben. Gedurende het hele seizoen probeert Geralt haar te beschermen en duikt hij onder met de prinses, vastbesloten om zijn herenigde familie te beschermen. Helaas belanden ze in een grimmige wereld vol politieke corruptie, duistere magie en verraderlijke intriges. Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 27 juli (deel 2) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van The Witcher seizoen 3, volume 2. Bekijk ook Zien: nieuwe beelden The Witcher, Seizoen 3 (Netflix) Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 1, vanaf 29 juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher volume 2, vanaf 27 juli op Netflix

Lees ook de eerste indruk recensie van The Witcher seizoen 3.

The Witcher seizoen 3
Yennefer begeleidt Ciri naar Aretuza, waar ze haar magische training zal ondergaan. Echter, het wordt steeds duidelijker dat zowel heersers, magiërs als gevaarlijke wezens het op Ciri gemunt hebben. Gedurende het hele seizoen probeert Geralt haar te beschermen en duikt hij onder met de prinses, vastbesloten om zijn herenigde familie te beschermen. Helaas belanden ze in een grimmige wereld vol politieke corruptie, duistere magie en verraderlijke intriges.

Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 27 juli (deel 2) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van The Witcher seizoen 3, volume 2.

Actuele video's

Meer actuele video's