Sigrid Kaag in Op1 over motie van wantrouwen Mark Rutte: 'Belde hem uit collegialiteit'

Sigrid Kaag in Op1 over motie van wantrouwen Mark Rutte: 'Belde hem uit collegialiteit'

<em>Sigrid Kaag</em> in <em>Op1</em> over motie van wantrouwen <em>Mark Rutte</em>: 'Belde hem uit collegialiteit' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Deze week kondigde Sigrid Kaag haar vertrek uit de Haagse politiek aan, waarbij ze aangaf dat de bedreigingen en online haat een rol spelen in haar besluit. Ze heeft besloten om nu voor haar gezin te kiezen. Maar wat waren de overwegingen die leidden tot deze beslissing? Tekst gaat verder onder de video. .@SigridKaag belde Mark Rutte uit collegialiteit over de motie van wantrouwen voor aanvang van het debat. ‘’Ik wilde laten weten dat het nog steeds best wankel was bij sommige leden van de fractie. Dat was behulpzaam bedoeld en uit voorzorg.'' #Op1 #WNL pic.twitter.com/60qNpRnUbi— Op1 (@op1npo) July 13, 2023 Motie van wantrouwenIn Op1 vertelde Sigrid Kaag over haar telefoongesprek met Mark Rutte vóór aanvang van het debat over de mogelijke motie van wantrouwen. Ze zei: "Ik wilde laten weten dat het nog steeds best wankel was bij sommige leden van de fractie. Dat was behulpzaam bedoeld en uit voorzorg." Met dit gebaar wilde ze transparant zijn over de twijfels die er bestonden binnen haar eigen partij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe premier van Nederland: wie maakt meeste kans? (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Sigrid Kaag heeft vrede met moeilijke besluit te stoppen als lijsttrekker D66 (HvNL) Bekijk deze video »
Talkshow :
Sigrid Kaag in Op1 over motie van wantrouwen Mark Rutte: 'Belde hem uit collegialiteit'
Vrijdag 14 juli 2023 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Deze week kondigde Sigrid Kaag haar vertrek uit de Haagse politiek aan, waarbij ze aangaf dat de bedreigingen en online haat een rol spelen in haar besluit. Ze heeft besloten om nu voor haar gezin te kiezen. Maar wat waren de overwegingen die leidden tot deze beslissing?

Tekst gaat verder onder de video.

Motie van wantrouwen
In Op1 vertelde Sigrid Kaag over haar telefoongesprek met Mark Rutte vóór aanvang van het debat over de mogelijke motie van wantrouwen. Ze zei: "Ik wilde laten weten dat het nog steeds best wankel was bij sommige leden van de fractie. Dat was behulpzaam bedoeld en uit voorzorg." Met dit gebaar wilde ze transparant zijn over de twijfels die er bestonden binnen haar eigen partij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's