Bizarre beelden: woning Den Haag beschadigd, derde explosie in week tijd

Bizarre beelden: woning Den Haag beschadigd, derde explosie in week tijd

Bizarre beelden: woning <em>Den Haag</em> beschadigd, derde <em>explosie</em> in week tijd In de nacht van donderdag op vrijdag vond er een explosie plaats bij een woning in Den Haag. De woning raakte hierdoor beschadigd, maar gelukkig raakte niemand gewond. De bewoner was thuis op het moment van de explosie en werd nagekeken door ambulancepersoneel. Opvallend genoeg is dit al de derde explosie in Den Haag deze week. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: drugsoorlog en georganiseerde misdaad in Oost-Groningen zorgt voor onrust Bekijk deze video » Zien: levenslange straf voor John S. na dodelijke schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 14 juli 2023 om 13:00

In de nacht van donderdag op vrijdag vond er een explosie plaats bij een woning in Den Haag. De woning raakte hierdoor beschadigd, maar gelukkig raakte niemand gewond. De bewoner was thuis op het moment van de explosie en werd nagekeken door ambulancepersoneel. Opvallend genoeg is dit al de derde explosie in Den Haag deze week.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's