Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (Hart van Nederland)

Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (Hart van Nederland)

Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (<em>Hart van Nederland</em>) In Ridderkerk is een jong kind uit een zwembad gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het kind, tussen de 4 en 12 jaar, raakte in de problemen in zwembad De Fakkel en moest nadat die uit het water werd gehaald lange tijd worden gereanimeerd. De traumahelikopter heeft het kindje naar het ziekenhuis EMC gebracht, diens toestand wordt ‘zorgelijk’ genoemd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: drugsoorlog en georganiseerde misdaad in Oost-Groningen zorgt voor onrust Bekijk deze video » Bizarre beelden: woning Den Haag beschadigd, derde explosie in week tijd Bekijk deze video » Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 14 juli 2023 om 16:15

In Ridderkerk is een jong kind uit een zwembad gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het kind, tussen de 4 en 12 jaar, raakte in de problemen in zwembad De Fakkel en moest nadat die uit het water werd gehaald lange tijd worden gereanimeerd. De traumahelikopter heeft het kindje naar het ziekenhuis EMC gebracht, diens toestand wordt ‘zorgelijk’ genoemd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's