Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (Hart van Nederland)

Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (Hart van Nederland)

Brandweer redt kat die vastzit in kiepraam in Oisterwijk (<em>Hart van Nederland</em>) De brandweer in Oisterwijk moest donderdagavond in actie komen om een kat te redden. Buurtbewoners hoorden het beestje schreeuwen omdat hij vastzat in een kiepraam van een appartementencomplex. Uiteindelijk konden de brandweerlieden de kat bevrijden en is hij naar de dierenarts gebracht. Het is niet bekend hoe het nu gaat met de kat. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: kat Lex teruggebracht naar café door ‘ontvoerders’ die hem zielig vonden Bekijk deze video » Goed nieuws voor Marieke Elsinga: poes Kiki terug na vermissing (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 14 juli 2023 om 14:16

De brandweer in Oisterwijk moest donderdagavond in actie komen om een kat te redden. Buurtbewoners hoorden het beestje schreeuwen omdat hij vastzat in een kiepraam van een appartementencomplex. Uiteindelijk konden de brandweerlieden de kat bevrijden en is hij naar de dierenarts gebracht. Het is niet bekend hoe het nu gaat met de kat.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's