B&B Vol Liefde: gaat Thalia snel met Leendert in de sauna?

B&B Vol Liefde: gaat Thalia snel met Leendert in de sauna?

Woensdag 19 juli 2023 om 12:06

Nadat het niet echt klikte met José en Loes krijgt Leendert in de Belgische Ardennen bezoek van een nieuwe vrouw: Thalia. Hij geeft haar uiteraard een uitgebreide rondleiding over zijn perceel en de Colombiaanse is duidelijk onder de indruk van de immense tuin, de jacuzzi en de sauna: 'Wat een mooi ding!'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: gaat <em>Thalia</em> snel met Leendert in de sauna? Nadat het niet echt klikte met José en Loes krijgt Leendert in de Belgische Ardennen bezoek van een nieuwe vrouw: Thalia. Hij geeft haar uiteraard een uitgebreide rondleiding over zijn perceel en de Colombiaanse is duidelijk onder de indruk van de immense tuin, de jacuzzi en de sauna: 'Wat een mooi ding!' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Sylvie Meis reageert op tassen-inbraak' Bekijk deze video » ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: gaat Thalia snel met Leendert in de sauna?

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's