Bizarre beelden: Nederlandse toerist poept op hoofd slapende man in Mallorca

Bizarre beelden: Nederlandse toerist poept op hoofd slapende man in Mallorca

Zaterdag 22 juli 2023 om 18:22

Op sociale media circuleert een video waarin een toerist op het gezicht van een slapende man op het strand van Mallorca ontlasting achterlaat, volgens berichtgeving van de lokale krant Ultima Hora, waarbij wordt vermeld dat de persoon een Nederlander is. Dit incident is het meest recente voorbeeld van gedrag van misdragende toeristen op het Spaanse eiland.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Nederlandse toerist</em> poept op hoofd slapende man in <em>Mallorca</em> Op sociale media circuleert een video waarin een toerist op het gezicht van een slapende man op het strand van Mallorca ontlasting achterlaat, volgens berichtgeving van de lokale krant Ultima Hora, waarbij wordt vermeld dat de persoon een Nederlander is. Dit incident is het meest recente voorbeeld van gedrag van misdragende toeristen op het Spaanse eiland. Tekst gaat verder onder de video. El ArenalOp een ongedateerde video is te zien hoe een jonge jongen zijn broek omlaag trekt en twee keer zijn behoefte doet op een slapende man op de boulevard van de badplaats El Arenal. Gelach is te horen op de achtergrond, maar het is onduidelijk of er iemand is gearresteerd in verband met dit incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de uitspraak: Rechter legt Sanil B. 7 jaar gevangenisstraf op (video) Bekijk deze video » ZIEN: met wie scheurt Sylvie Meis door Mallorca? Bekijk deze video »
Viral :

El Arenal
Op een ongedateerde video is te zien hoe een jonge jongen zijn broek omlaag trekt en twee keer zijn behoefte doet op een slapende man op de boulevard van de badplaats El Arenal. Gelach is te horen op de achtergrond, maar het is onduidelijk of er iemand is gearresteerd in verband met dit incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's