Raakt Johan Derksen zijn privé-chauffeur Alexandra kwijt? (Shownieuws)

Raakt Johan Derksen zijn privé-chauffeur Alexandra kwijt? (Shownieuws)

Woensdag 26 juli 2023 om 10:36

Johan Derksen, afgelopen week nog in het nieuws vanwege zijn aanval op Frans Timmermans, heeft al jarenlang een vaste chauffeuse, die hem op weekdagen van Grolloo naar de Vandaag Inside-studio in Hilversum en weer terug rijdt. Dat gaat echter binnenkort veranderen aangezien Alexandra (AJ Plug), zoals ze heet, binnenkort het theater ingaat met haar band.

Johan zonder chauffeur?
Superleuk voor haar natuurlijk maar... moet Johan dan zélf gaan rijden? Evert Santegoeds: 'Dat denk ik niet maar daar wordt ongetwijfeld een oplossing voor gevonden.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Raakt Johan Derksen zijn privé-chauffeur Alexandra kwijt? (<em>Shownieuws</em>) Johan Derksen, afgelopen week nog in het nieuws vanwege zijn aanval op Frans Timmermans, heeft al jarenlang een vaste chauffeuse, die hem op weekdagen van Grolloo naar de Vandaag Inside-studio in Hilversum en weer terug rijdt. Dat gaat echter binnenkort veranderen aangezien Alexandra (AJ Plug), zoals ze heet, binnenkort het theater ingaat met haar band. Johan zonder chauffeur?Superleuk voor haar natuurlijk maar... moet Johan dan zélf gaan rijden? Evert Santegoeds: 'Dat denk ik niet maar daar wordt ongetwijfeld een oplossing voor gevonden.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Marian stuurt Jan weg in B&B Vol Liefde: 'Er zit een barst in mijn gevoel' Bekijk deze video » Thijs Römer-slachtoffer Nena: 'Wat is het een lul' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's