Schattige beelden: vier Afrikaanse leeuwtjes geboren in Safaripark Beekse Bergen

Schattige beelden: vier Afrikaanse leeuwtjes geboren in Safaripark Beekse Bergen

Schattige beelden: vier <em>Afrikaanse leeuwtjes</em> geboren in <em>Safaripark Beekse Bergen</em> Vier Afrikaanse leeuwen zijn geboren in Safaripark Beekse Bergen. De jonge welpen kwamen ter wereld in de nacht van dinsdag 11 juli op woensdag 12 juli, zo meldde het park op donderdag. Dit is het eerste nestje leeuwen in het park sinds zes jaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 27 juli 2023 om 13:14

Vier Afrikaanse leeuwen zijn geboren in Safaripark Beekse Bergen. De jonge welpen kwamen ter wereld in de nacht van dinsdag 11 juli op woensdag 12 juli, zo meldde het park op donderdag. Dit is het eerste nestje leeuwen in het park sinds zes jaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's