Twee Nederlanders verdronken in Frankrijk bij kanotocht: 'Wilden zoontje redden'

Twee Nederlanders verdronken in Frankrijk bij kanotocht: 'Wilden zoontje redden'

Donderdag 27 juli 2023 om 17:51

Na een kano-ongeluk in het Mathaux-kanaal in Frankrijk zijn twee mannen omgekomen: de 25-jarige Ardin uit Brandwijk en de 33-jarige Sven uit Nieuw-Lekkerland. De zwangere vrouw van een van de mannen en de zoon van de andere man zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hun huidige toestand is onbekend.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Twee Nederlanders</em> verdronken in <em>Frankrijk</em> bij kanotocht: 'Wilden zoontje redden' Na een kano-ongeluk in het Mathaux-kanaal in Frankrijk zijn twee mannen omgekomen: de 25-jarige Ardin uit Brandwijk en de 33-jarige Sven uit Nieuw-Lekkerland. De zwangere vrouw van een van de mannen en de zoon van de andere man zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hun huidige toestand is onbekend. Tekst gaat verder onder de video. Kano-ongelukNa de kanotocht op het Mathaux-kanaal kwamen de Nederlandse vakantiegangers woensdagmiddag in de problemen door een draaikolk op een plek waar een wateraanzuigleiding liep. Verschillende Franse media meldden dat ze vlak daarvoor, om een nog onbekende reden, de rivier de Aube hadden verlaten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Lichaam van meisje gevonden na kanodrama Veluwemeer Bekijk deze video »
Nieuws :

Kano-ongeluk
Na de kanotocht op het Mathaux-kanaal kwamen de Nederlandse vakantiegangers woensdagmiddag in de problemen door een draaikolk op een plek waar een wateraanzuigleiding liep. Verschillende Franse media meldden dat ze vlak daarvoor, om een nog onbekende reden, de rivier de Aube hadden verlaten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's