Hart van Nederland: Nederlanders in Noord-Italië nog steeds angstig na noodweer (video)

Hart van Nederland: Nederlanders in Noord-Italië nog steeds angstig na noodweer (video)

Donderdag 27 juli 2023 om 19:54

<em>Hart van Nederland</em>: Nederlanders in Noord-Italië nog steeds angstig na noodweer (video) Vakantiegangers in Noord-Italië die in de nacht van maandag op dinsdag te maken kregen met het noodweer in het land zijn nog steeds angstig. Zo vertelt een Nederlandse vrouw aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vakantiegangers opgelet: TUI vliegt vanaf zaterdag weer naar Griekse eiland Rhodos Bekijk deze video » Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel' Bekijk deze video » Brandend schip Noordzee wordt niet meer geblust, moet eerst afkoelen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vakantiegangers in Noord-Italië die in de nacht van maandag op dinsdag te maken kregen met het noodweer in het land zijn nog steeds angstig. Zo vertelt een Nederlandse vrouw aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's