Weekend weerbericht: kans op onweer, hagel en veel regen (video)

Weekend weerbericht: kans op onweer, hagel en veel regen (video)

Vrijdag 28 juli 2023 om 18:45

Weekend <em>weerbericht</em>: kans op onweer, hagel en veel regen (video) Zaterdag start de ochtend op de meeste plaatsen droog en de zon laat zich af en toe zien. In de middag activeren de buien en trekken ze naar het oosten. Er is kans op onweer en hagel en het kan even flink doorplenzen. De komende week blijft het wisselvallig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Scoren Corry Konings & Donnie zomerhit met 'Vakantie'? Bekijk deze video » Mart Hoogkamer laat weer van zich horen (Shownieuws) Bekijk deze video » Heerlijk nieuws: 'reünie' Linda, Roos en Jessica aanstaande (video) Bekijk deze video »
TV :

Zaterdag start de ochtend op de meeste plaatsen droog en de zon laat zich af en toe zien. In de middag activeren de buien en trekken ze naar het oosten. Er is kans op onweer en hagel en het kan even flink doorplenzen. De komende week blijft het wisselvallig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's