Zien: Jandino krijgt lading kritiek over zich heen na eten met stokjes-video

Zien: Jandino krijgt lading kritiek over zich heen na eten met stokjes-video

Zien: <em>Jandino</em> krijgt lading kritiek over zich heen na <em>eten met stokjes</em>-video Jandino Asporaat is momenteel in Thailand voor de opnames van zijn film Bon Bini Bangkok Nights, die in december te zien is in de bioscoop. Tijdens het eten van een Thaise maaltijd, neemt Jandino een filmpje op voor zijn volgers. Hij laat zien dat met stokjes eten helemaal niet zo moeilijk is. Toch krijgt hij veel kritiek... ViesDe comedian en acteur vindt met stokjes eten een makkie. "En dan zeggen ze: eten met stokjes is moeilijk...", schrijft Jandino bij de video waarin hij zijn noodles eet. Mensen reageren onder de video: "Hoe ziet je shirt eruit nadat je bord leeg is?", "Hahaha, hoe vond diegene die naast of tegenover je zat, deze methode?" en "Jij hoeft zeker je eigen was niet te doen." Bekijk de beelden van een met stokjes etende Jandino hieronder: Ook Jandino's kinderen hebben een rol in de film. Bon Bini Bangkok Nights is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat) Bekijk ook Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!" Bekijk deze video » Jandino geeft prachtshow in Turkije: "We knallen gewoon door" (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 7 augustus 2023 om 14:07

Jandino Asporaat is momenteel in Thailand voor de opnames van zijn film Bon Bini Bangkok Nights, die in december te zien is in de bioscoop. Tijdens het eten van een Thaise maaltijd, neemt Jandino een filmpje op voor zijn volgers. Hij laat zien dat met stokjes eten helemaal niet zo moeilijk is. Toch krijgt hij veel kritiek...

Vies
De comedian en acteur vindt met stokjes eten een makkie. "En dan zeggen ze: eten met stokjes is moeilijk...", schrijft Jandino bij de video waarin hij zijn noodles eet. Mensen reageren onder de video: "Hoe ziet je shirt eruit nadat je bord leeg is?", "Hahaha, hoe vond diegene die naast of tegenover je zat, deze methode?" en "Jij hoeft zeker je eigen was niet te doen." Bekijk de beelden van een met stokjes etende Jandino hieronder:

Ook Jandino's kinderen hebben een rol in de film. Bon Bini Bangkok Nights is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's