Zien: nieuw seizoen Bonje met de Buren met Natasja Froger & Dennis van der Geest

Zien: nieuw seizoen Bonje met de Buren met Natasja Froger & Dennis van der Geest

Zien: nieuw seizoen <em>Bonje met de Buren</em> met Natasja Froger &amp; Dennis van der Geest Natasja Froger is binnenkort weer te zien bij SBS6. Ze zal daar samen met Dennis van der Geest het programma Bonje met de Buren nieuw leven inblazen. Natasja deelt zondag 6 augustus op haar Instagrampagina de promo van het programma. Bekijk de eerste beelden van Bonje met de Buren hieronder. Verdrietig"Niks zo zenuwslopend en verdrietig als bonje met je buren. Als thuis al niet je rustpunt is…. Voor mij al een aantal jaren geleden maar er komt een nieuw seizoen aan! Zin in", schrijft Natasja bij promo. Bekijk de promo hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger) Bekijk ook Natasja Froger presenteert Bonje met de Buren en maakt hiermee haar SBS6-comeback (video) Bekijk deze video » Video: Natasja Froger keert terug bij SBS6 na vermeende 'leeftijdsdiscriminatie' bij RTL Bekijk deze video »
TV :
Maandag 7 augustus 2023 om 17:43

Natasja Froger is binnenkort weer te zien bij SBS6. Ze zal daar samen met Dennis van der Geest het programma Bonje met de Buren nieuw leven inblazen. Natasja deelt zondag 6 augustus op haar Instagrampagina de promo van het programma. Bekijk de eerste beelden van Bonje met de Buren hieronder.

Verdrietig
"Niks zo zenuwslopend en verdrietig als bonje met je buren. Als thuis al niet je rustpunt is…. Voor mij al een aantal jaren geleden maar er komt een nieuw seizoen aan! Zin in", schrijft Natasja bij promo. Bekijk de promo hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's