Natasja Froger presenteert Bonje met de Buren en maakt hiermee haar SBS6-comeback (video)

Natasja Froger presenteert Bonje met de Buren en maakt hiermee haar SBS6-comeback (video)

<em>Natasja Froger</em> presenteert <em>Bonje met de Buren</em> en maakt hiermee haar SBS6-comeback (video) Natasja Froger is binnenkort weer te zien bij SBS6. Ze zal daar samen met Dennis van der Geest het programma Bonje met de Buren nieuw leven inblazen. Bekijk de Shownieuws-video over dit nieuwtje hierboven. Bonje met de BurenBonje met de Buren komt terug! Natasja Froger en Dennis van der Geest helpen wanhopige buren de strijdbijl te begraven, want een goede buur is natuurlijk beter dan een verre vriend. Het management van Natasja bevestigt zaterdag aan Shownieuws dat er inderdaad kandidaten worden gezocht voor Bonje met de Buren met Natasja en Dennis. Wanneer het programma Bonje met de Buren weer op de buis komt, is nog niet bekend. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Code van Coppens: kandidaten oog in oog met reptielen en insecten Bekijk deze video » Natasja Froger deelt tragisch nieuws over hondje Saar: 'Oog eruit laten halen' Bekijk deze video »
TV :
Zondag 23 juli 2023 om 09:43

Natasja Froger is binnenkort weer te zien bij SBS6. Ze zal daar samen met Dennis van der Geest het programma Bonje met de Buren nieuw leven inblazen. Bekijk de Shownieuws-video over dit nieuwtje hierboven.

Bonje met de Buren
Bonje met de Buren komt terug! Natasja Froger en Dennis van der Geest helpen wanhopige buren de strijdbijl te begraven, want een goede buur is natuurlijk beter dan een verre vriend. Het management van Natasja bevestigt zaterdag aan Shownieuws dat er inderdaad kandidaten worden gezocht voor Bonje met de Buren met Natasja en Dennis.

Wanneer het programma Bonje met de Buren weer op de buis komt, is nog niet bekend. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's