Thijs Römer zelf niet aanwezig in de rechtbank voor de uitspraak in zijn zedenzaak (video)

Thijs Römer zelf niet aanwezig in de rechtbank voor de uitspraak in zijn zedenzaak (video)

<em>Thijs Römer</em> zelf <em>niet</em> aanwezig in de rechtbank voor de uitspraak in zijn zedenzaak (video) Breaking: Thijs Römer veroordeeld tot celstraf van drie maanden en 240 uur taakstraf Acteur Thijs Römer en zijn advocaat zijn dinsdagmiddag niet aanwezig in de rechtbank in Assen voor de uitspraak in zijn zedenzaak, dat laat Telegraaf-journalist Marcel Vink dinsdagmiddag op 'X' weten. Bekijk zijn bericht hieronder. En zie hierboven een Shownieuws-video over de zedenzaak rondom Thijs. Lees verder onder het bericht. Acteur Thijs Römer en zijn advocaat zijn dinsdagmiddag niet aanwezig in de rechtbank in Assen voor de uitspraak in zijn zedenzaak https://t.co/Ziyq9hIe09 via @telegraaf— Marcel Vink (@marcelvink888) August 8, 2023 AppgroepenThijs riskeert een werkstraf van 240 uur en een gevangenisstraf van negentig dagen. De acteur gaf tijdens de behandeling van de zaak toe "een grens over" te zijn gegaan en dat hij met meisjes in appgroepen sprak over seksualiteit en masturbatie. Hij zou ze tips hebben gegeven. Het gaat om drie tienermeisjes, waarvan een aanwezig was in de rechtszaal op 25 juli 2023: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me." Bekijk ook Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij" Bekijk deze video » Nena praat tegen Thijs Römer in rechtszaal: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me" Bekijk deze video » Zien: Thijs Römer blijft ijzingwekkend stil bij PowNed-verslaggever (video) Bekijk deze video »
TV :
Thijs Römer zelf niet aanwezig in de rechtbank voor de uitspraak in zijn zedenzaak (video)
Dinsdag 8 augustus 2023 om 13:14

Breaking: Thijs Römer veroordeeld tot celstraf van drie maanden en 240 uur taakstraf

Acteur Thijs Römer en zijn advocaat zijn dinsdagmiddag niet aanwezig in de rechtbank in Assen voor de uitspraak in zijn zedenzaak, dat laat Telegraaf-journalist Marcel Vink dinsdagmiddag op 'X' weten. Bekijk zijn bericht hieronder. En zie hierboven een Shownieuws-video over de zedenzaak rondom Thijs.

Lees verder onder het bericht.

Appgroepen
Thijs riskeert een werkstraf van 240 uur en een gevangenisstraf van negentig dagen. De acteur gaf tijdens de behandeling van de zaak toe "een grens over" te zijn gegaan en dat hij met meisjes in appgroepen sprak over seksualiteit en masturbatie. Hij zou ze tips hebben gegeven. Het gaat om drie tienermeisjes, waarvan een aanwezig was in de rechtszaal op 25 juli 2023: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me."

Actuele video's

Meer actuele video's