De slimste mens gemist? Philip Freriks ligt in een deuk om grap van ChatGPT

De slimste mens gemist? Philip Freriks ligt in een deuk om grap van ChatGPT

<em>De slimste mens</em> gemist? <em>Philip Freriks</em> ligt in een deuk om grap van ChatGPT Zie boven een fragment uit Shownieuws over de mogelijke gevaren van ChatGPT Cabaretier Stefan Hendrikx was vrijdag de uitdager in De Slimste Mens. Hij vertelde over zijn ervaringen met ChatGPT en het verzinnen van grappen door deze chatbot met kunstmatige intelligentie. Sindsdien vreest hij niet meer voor zijn baan. Philip Freriks ligt wel in een deuk om de grap van ChatGPT. Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook Brokkenpiloot Elodie Verweij: “Wist niet meer waar het gaspedaal en de rem zat” (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Moet Maarten van Rossem vrezen voor juicekanalen? (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Zien we Johan Derksen binnenkort in De Slimste Mens? Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 12 augustus 2023 om 19:10

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de mogelijke gevaren van ChatGPT

Cabaretier Stefan Hendrikx was vrijdag de uitdager in De Slimste Mens. Hij vertelde over zijn ervaringen met ChatGPT en het verzinnen van grappen door deze chatbot met kunstmatige intelligentie. Sindsdien vreest hij niet meer voor zijn baan. Philip Freriks ligt wel in een deuk om de grap van ChatGPT.

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's