Slordigheidje van zwangere Monique Smit? Ze is op vakantie en annuleert Dutch Valley

Slordigheidje van zwangere Monique Smit? Ze is op vakantie en annuleert Dutch Valley

<em>Slordigheidje</em> van zwangere <em>Monique Smit</em>? Ze is op vakantie en annuleert <em>Dutch Valley</em> Het optreden van Monique Smit, die zwanger is van haar derde kindje, op het festival Dutch Valley kan zondag niet doorgaan. Dat meldt de organisatie op sociale media. Er is veel commotie over. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. MiscommunicatieDe zangeres geniet momenteel met haar gezin in Oostenrijk. Haar management laat aan Shownieuws weten dat er sprake is geweest van "miscommunicatie". "Onze boeker was vergeten door te geven dat ze helemaal niet kon", aldus de manager van Monique die zegt dat het hartstikke goed gaat met haar. "Ze is lekker op vakantie en als ze terug is heeft ze nog een druk weekend met shows voor ze met zwangerschapsverlof gaat." Bekijk de Shownieuws-video over de commotie rondom de zwangere Monique Smit hierboven. Bekijk ook Krijgt zwangere Monique Smit een jongen of een meisje? (Shownieuws) Bekijk deze video » Emotionele Monique Smit ziet Luca voor het eerst naar school gaan: "Grote zonnebril op" Bekijk deze video »
Show :
Zondag 13 augustus 2023 om 10:20

Het optreden van Monique Smit, die zwanger is van haar derde kindje, op het festival Dutch Valley kan zondag niet doorgaan. Dat meldt de organisatie op sociale media. Er is veel commotie over. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Miscommunicatie
De zangeres geniet momenteel met haar gezin in Oostenrijk. Haar management laat aan Shownieuws weten dat er sprake is geweest van "miscommunicatie". "Onze boeker was vergeten door te geven dat ze helemaal niet kon", aldus de manager van Monique die zegt dat het hartstikke goed gaat met haar. "Ze is lekker op vakantie en als ze terug is heeft ze nog een druk weekend met shows voor ze met zwangerschapsverlof gaat."

Bekijk de Shownieuws-video over de commotie rondom de zwangere Monique Smit hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's