Schattige beelden: kinderen in superheldenpakken vliegend naar operatiekamer

Schattige beelden: kinderen in superheldenpakken vliegend naar operatiekamer

Zondag 13 augustus 2023 om 18:52

Operaties kunnen behoorlijk spannend zijn, vooral voor kinderen. Om dit te verlichten, heeft de Braziliaanse KNO-arts Leandro Guimarães een slimme oplossing gevonden. Hij geeft de kleine patiënten namelijk superheldenpakken om aan te doen, met als doel een deel van de spanning en zorgen weg te nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: <em>kinderen</em> in <em>superheldenpakken</em> vliegend naar <em>operatiekamer</em> Operaties kunnen behoorlijk spannend zijn, vooral voor kinderen. Om dit te verlichten, heeft de Braziliaanse KNO-arts Leandro Guimarães een slimme oplossing gevonden. Hij geeft de kleine patiënten namelijk superheldenpakken om aan te doen, met als doel een deel van de spanning en zorgen weg te nemen. Tekst gaat verder onder de video. Miljoenen volgersMet zijn aanpak zorgt hij niet alleen voor glimlachen bij de kinderen, maar ook bij degenen die sociale media gebruiken. Volgens het Braziliaanse CNN is een van de video's die Leandro op zijn Instagram-account heeft gedeeld al meer dan 7 miljoen keer bekeken. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Ruud de Wild dolblij met uitslag scan Bekijk deze video » ZIEN: muziek werkt bij operaties net zo goed als paracetamol Bekijk deze video »
Entertainment :
Schattige beelden: kinderen in superheldenpakken vliegend naar operatiekamer

Miljoenen volgers
Met zijn aanpak zorgt hij niet alleen voor glimlachen bij de kinderen, maar ook bij degenen die sociale media gebruiken. Volgens het Braziliaanse CNN is een van de video's die Leandro op zijn Instagram-account heeft gedeeld al meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's