Hartverscheurend: Fatima leek dief door verkeerde beelden maar is onschuldig (Hart van Nederland)

Hartverscheurend: Fatima leek dief door verkeerde beelden maar is onschuldig (Hart van Nederland)

Hartverscheurend: Fatima leek <em>dief</em> door verkeerde beelden maar is onschuldig (<em>Hart van Nederland</em>) Al bijna drie jaar lang, lijden de Enschedese Fatima en haar dochter onder het feit dat het opsporingsprogramma van de SNS bank verkeerde beelden van haar pinactie heeft gebruikt. DiefFatima leek ineens een dief maar is onschuldig. De beelden werden als een lopend vuurtje gedeeld op sociale media en de schaamte was groot, vertelt Fatima aan Hart van Nederland. Bekijk het hele hartverscheurende verhaal van Fatima in de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: varende jongens ontdekken lichaam bij kanaal in Haghorst Bekijk deze video » Camping biedt unieke uitkomst voor nierpatiënten: 'Ochtenddialyse en middagzwembad' Bekijk deze video » In Sappemeer is lichaam aangetroffen in water, experts onderzoeken gebied (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 13 augustus 2023 om 20:40

Al bijna drie jaar lang, lijden de Enschedese Fatima en haar dochter onder het feit dat het opsporingsprogramma van de SNS bank verkeerde beelden van haar pinactie heeft gebruikt.

Dief
Fatima leek ineens een dief maar is onschuldig. De beelden werden als een lopend vuurtje gedeeld op sociale media en de schaamte was groot, vertelt Fatima aan Hart van Nederland.

Bekijk het hele hartverscheurende verhaal van Fatima in de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's