Camping biedt unieke uitkomst voor nierpatiënten: 'Ochtenddialyse en middagzwembad'

Camping biedt unieke uitkomst voor nierpatiënten: 'Ochtenddialyse en middagzwembad'

<em>Camping</em> biedt unieke uitkomst voor <em>nierpatiënten</em>: 'Ochtenddialyse en middagzwembad' Een speciale camping in Zeeland biedt een perfecte oplossing voor nierpatiënten: ze kunnen 's ochtends dialyseren en 's middags van het zwembad genieten. Deze speciale faciliteit combineert medische zorg met ontspanning en plezier voor mensen met nierproblemen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: dappere brandweer redt vastzittende kitten tussen zonnepanelen in Hengelo Bekijk deze video » Heftige beelden: varende jongens ontdekken lichaam bij kanaal in Haghorst Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 13 augustus 2023 om 17:03

Een speciale camping in Zeeland biedt een perfecte oplossing voor nierpatiënten: ze kunnen 's ochtends dialyseren en 's middags van het zwembad genieten. Deze speciale faciliteit combineert medische zorg met ontspanning en plezier voor mensen met nierproblemen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's