Snelle en Gerard Ekdom sluiten Het Jachtseizoen zwetend af, bekijk de achtervolging

Snelle en Gerard Ekdom sluiten Het Jachtseizoen zwetend af, bekijk de achtervolging

Zondag 25 juni 2023 om 09:18

Deze week zagen we hoe Gerard Ekdom en rapper Snelle uit handen probeerden te blijven van StukTV. Dit was de laatste aflevering van het seizoen. Bekijk een fragment met de sportieve mannen hieronder.

Sprintje
Een gevaarlijke situatie voor de boeven Snelle en Gerard Ekdom. Team StukTV zit ze op de hielen en dus moeten de heren een flink sprintje gaan trekken door het bos: "Dit was niet de bedoeling", roept Gerard rennend.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Snelle en Gerard Ekdom sluiten <em>Het Jachtseizoen</em> zwetend af, bekijk de achtervolging Deze week zagen we hoe Gerard Ekdom en rapper Snelle uit handen probeerden te blijven van StukTV. Dit was de laatste aflevering van het seizoen. Bekijk een fragment met de sportieve mannen hieronder. SprintjeEen gevaarlijke situatie voor de boeven Snelle en Gerard Ekdom. Team StukTV zit ze op de hielen en dus moeten de heren een flink sprintje gaan trekken door het bos: "Dit was niet de bedoeling", roept Gerard rennend. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Flemming & Ronnie Flex worden gepakt op tankstation Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's