Met man en hond wordt gezocht naar vermiste verstandelijk beperkte Samed (Hart van Nederland)

Met man en hond wordt gezocht naar vermiste verstandelijk beperkte Samed (Hart van Nederland)

Woensdag 23 augustus 2023 om 14:07

De verstandelijk beperkte 33-jarige Samed is sinds vrijdag nog altijd spoorloos. Familie en vrienden zijn gesloopt, machteloos en radeloos. Met honden en vrijwilligers wordt al dagen gezocht.

Medicatie
Samed heeft medicatie nodig vanwege verschillende chronische ziektes waar hij aan lijdt. "De kans dat iemand die ziek is, nog helemaal gezond gevonden wordt, is wel gering", vertelt een betrokkene van het 'Search en Rescue' team in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Met man en hond wordt gezocht naar vermiste verstandelijk beperkte Samed (<em>Hart van Nederland</em>) De verstandelijk beperkte 33-jarige Samed is sinds vrijdag nog altijd spoorloos. Familie en vrienden zijn gesloopt, machteloos en radeloos. Met honden en vrijwilligers wordt al dagen gezocht. MedicatieSamed heeft medicatie nodig vanwege verschillende chronische ziektes waar hij aan lijdt. "De kans dat iemand die ziek is, nog helemaal gezond gevonden wordt, is wel gering", vertelt een betrokkene van het 'Search en Rescue' team in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga plaatst schattige beelden: 'Kleine spruit is naar me toe gekropen!' Bekijk deze video » Schokkend: beelden schietpartij in Nîmes waarbij 10-jarige jongen gedood werd (RTL Nieuws) Bekijk deze video » 'Martien Meiland is een act, als hij echt zo was had hij allang vastgezeten' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's