Video: Prins Harry bezoekt Groot-Brittannië enkele dagen rond sterfdag Queen Elizabeth

Video: Prins Harry bezoekt Groot-Brittannië enkele dagen rond sterfdag Queen Elizabeth

Vrijdag 25 augustus 2023 om 17:25

Ondanks zijn uitsluiting van de familiebijeenkomst, zal Prins Harry enkele dagen in Groot-Brittannië zijn ter gelegenheid van de sterfdag van koningin Elizabeth, zo wordt gemeld door verschillende Britse media.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Prins Harry</em> bezoekt <em>Groot-Brittannië</em> enkele dagen rond sterfdag <em>Queen Elizabeth</em> Ondanks zijn uitsluiting van de familiebijeenkomst, zal Prins Harry enkele dagen in Groot-Brittannië zijn ter gelegenheid van de sterfdag van koningin Elizabeth, zo wordt gemeld door verschillende Britse media. Tekst gaat verder onder de video. WellChildDe 38-jarige prins, ook bekend als de hertog van Sussex, zal aanwezig zijn in Groot-Brittannië begin september voor een evenement georganiseerd door WellChild, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor ernstig zieke kinderen. Dit evenement vindt plaats op de dag voor de sterfdag van koningin Elizabeth, die overleed op 8 september 2022. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Harry en Meghan geen deals meer met Spotify, Netflix en Dior (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Enorme rel: hierom is David Beckham woedend op Prins Harry (video) Bekijk deze video » Kate Middleton wil het goedmaken met prins Harry: "Geheime nachtelijke telefoontjes" Bekijk deze video »
Royals :

WellChild
De 38-jarige prins, ook bekend als de hertog van Sussex, zal aanwezig zijn in Groot-Brittannië begin september voor een evenement georganiseerd door WellChild, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor ernstig zieke kinderen. Dit evenement vindt plaats op de dag voor de sterfdag van koningin Elizabeth, die overleed op 8 september 2022.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's