Is Dick (Lang Leve de Liefde) de nieuwe Tantra Walter? 'Fijne energie in je hand' (video)

Is Dick (Lang Leve de Liefde) de nieuwe Tantra Walter? 'Fijne energie in je hand' (video)

Maandag 28 augustus 2023 om 15:48

Is Dick (<em>Lang Leve de Liefde</em>) de nieuwe Tantra Walter? 'Fijne energie in je hand' (video) Wijjo en Dick beleven intiem moment in Lang Leve de Liefde. De twee genieten heerlijk op de schommelstoel en dat maakt dat er Tantra Walter-achtige trekjes in Dick naar boven komen. 'Je heb een fijne energie in je hand.' Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks toont ouder tongend koppel: 'Kussen jullie nog een beetje?' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Eerste beelden van Date Smakelijk, nieuw datingprogramma van Georgina Verbaan en Patrick Martens Bekijk deze video » Yordi gaat los met karaoke in nieuw seizoen Lang leve de liefde: ‘Tequila! Oh, dit is het?’ Bekijk deze video » Cora over lengte Yordi in Lang Leve de Liefde: 'Niet zoals een normale jongen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Wijjo en Dick beleven intiem moment in Lang Leve de Liefde. De twee genieten heerlijk op de schommelstoel en dat maakt dat er Tantra Walter-achtige trekjes in Dick naar boven komen. 'Je heb een fijne energie in je hand.'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's