Lang Leve de Liefde: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken'

Lang Leve de Liefde: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken'

Woensdag 30 augustus 2023 om 11:08

Pascale krijgt niet goed hoogte van Frankwin en besluit hem dat ook maar gewoon te zeggen: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken nu en dan.' Dat blijkt vaker voor te komen geeft hij aan waarna zijn date vervolgt: 'Ik kan heel veel mensen doorgronden. Bij jou weet ik het niet.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken' Pascale krijgt niet goed hoogte van Frankwin en besluit hem dat ook maar gewoon te zeggen: 'Ik weet niet wat ik van je moet denken nu en dan.' Dat blijkt vaker voor te komen geeft hij aan waarna zijn date vervolgt: 'Ik kan heel veel mensen doorgronden. Bij jou weet ik het niet.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Yordi is klaar voor meer, maar wil Cora dat wel? (video) Bekijk deze video » Shownieuws: heeft Bram (B&B Vol Liefde) een driehoeksrelatie met Anna én Daniel? Bekijk deze video » Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde' Bekijk deze video » Michael in Lang Leve de Liefde: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's